Støydemping & Termisk Isolasjon

I vår produktserie finner du spesial-produkter for støydemping, termisk isolasjon og brannsikring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Støydemping:

Det at vibrasjoner kan forårsake sjenerende lyd i f eks kjøretøy, båter og ventilasjonskanaler er et velkjent problem. Først og fremst er det i konstruksjoner av metall, plast og glassfiber hvor disse strukturoverførte lydene oppstår.
Mercasol lyddempingsmasse er en effektivt og tidsbesparende måte å forebygge strukturoverført lyd på. Dette er produktet Norsk Antirustforening benytter for stødemping på sine verksteder. Meget godt egnet for bil, caravan og lastebil.


Noxudol lyddempingsmasse er vannbasert og inneholder dessuten rustbeskyttelsesinhibitorer som gir en korrosjonshemmende effekt. Dette er våre beste støydempende produkter. Meget godt egnet for bruk i lasterom, veggkonstruksjoner og andre resonannsekamre.

Termisk Isolasjon:

Kuldebroer kan oppstå, for eksempel, mellom kjølerom eller i dårlig isolerte konstruksjoner/rom. Termisk isolering av slike områder er viktig for å unngå korrosjon, varmetap og kondens. Vår Noxudol proodukt, X9, er spesiallaget for enkel påføring og lang holdbarhet.

Brannsikring:

Noxudol 3101 er et spesiallaget støydempingsprodukt med gode brannhemmende egenskaper. Dette produktet er laget spesielt for ferger eller annen persontransport hvor brannsikkerhet og sertifiserte egenskaper er et krav.

Se vår produktkatalog

Alltid tilgjengelig for en hver henvendelse - enten det gjelder produkter eller om vår bedrift.

Copyright 2024 © Enger & Hedlund AS
Designet og utviklet av BK onCode