Vi tilbyr CNC maskinering!

Vi leverer standard og skreddersydde løsninger innen det meste av CNC-maskinerte deler, herunder dreiing, maskinerings-tjenester, utvikling av prototyper, samt produksjon av små og store serier.

Enger & Hedlund tilbyr produksjon av komponenter som produseres i CNC-maskin eller dreiebenk.

 

CNC-maskinering står for "Computer NumericalControl" (datamaskin-styrt numerisk kontroll) maskinering. Det er en avansert produksjonsmetode som brukes til å lage presise og komplekse deler og komponenter ved hjelp av datamaskinstyrte verktøy og maskiner.

 

I stedet for manuell styring av verktøyets bevegelser ved poroduksjon slik det tradisjonelt har blitt gjort i maskinering, bruker CNC-maskinering datamaskiner til å styre bevegelsene til verktøyet i henhold til forhåndsdefinerte programmer. Disse programmene beskriver nøyaktig hvilke bevegelser verktøyet skal utføre, inkludert hastighet, retning og posisjon. Dette gjør det mulig å oppnå høy grad av nøyaktighet, repeterbarhet og kompleksitet i produksjonsprosessen.

CNC-maskinering kan utføres på ulike typer maskiner, foreksempel dreiebenker, freser, boremaskiner og elektriske utladningsmaskiner. Materialer som aluminium, messing, stål. rustfritt stål og plast med flere, kan bearbeides ved hjelp av CNC-maskinering.

 

Prosessen er automatisert, noe som reduserer behovet formanuell inngripen og øker produksjonseffektiviteten. Dette gjør at vi kan produsere store serier med intrikate komponenter, med den samme nøyaktigheten og kvaliteten i første komponent som produseres, som i seriens siste komponent. CNC-maskinering muliggjør produksjon av svært komplekse former som ville vært vanskelig eller umulig å oppnå med manuelle metoder.

 

Fordeler med CNC maskinering;

  • Presis produksjon, gang etter gang
  • Automatisert prosess med høy produksjonseffektivitet og korte leveringstider
  • Produksjon av komplekse former
  • Identiske deler, selv i større serier
  • Redusert feilmargin med nøyakige dataprogrammer


CNC-maskinering brukes i en rekke industrier, inkludert produksjon, luftfart, bil-industri, medisinsk utstyr, elektronikk og mye mer. Det spiller en avgjørende rolle i moderne produksjonsprosesser for å produseredeler og komponenter med høy kvalitet, nøyaktighet og jevne overflater.

 

For Enger & Hedlund er ingen kunde for liten, ingen jobb for stor. Vi tilbyr produkter som freses og dreises i CNC-maskiner til gunstige priser. Fra vårt verksted i Drammen produserer vi alt fra større serier til enkelt-leveranser av både enkle og kompliserte spesial-komponenter etter våre kunders spesifikasjoner. Dette innebærer både CNC-dreiing og CNC-fresing. Dette blir frest og bearbeidet lokalt hos oss med stor presisjon. Vi har avanserte maskiner med C- og Y-akse, samt fresemuligheter i dreiebenker.

Høres dette interessant ut? Ikke nøl med å ta kontakt! 

Ønsker å bestille?
Dersom du ser et produkt eller har spørsmål så kan du bare ta kontakt så ordner vi det med deg! Vi er både tilgjengelig på telefon og e-post.
eller e-post til info@engerhedlund.no
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Copyright 2024 © Enger & Hedlund AS
Designet og utviklet av BK onCode