Nyhet! Pumper fra Graco, for bilverksteder og antirustbehandling

Driftssikre høykvalitetspumper med lang levetid

Fra Gray-brødrene grunnla "Gray Company" (nå kjent som Graco) i 1926, og frem til i dag har Graco vært synonymt med gode, innovative løsninger og høy kvalitet.
Graco er kjent for å produsere høykvalitetsutstyr som er pålitelig og holdbart når det gjelder industriell påføring av maling, coating, beskyttelse og antirustmidler.
Og nettopp pålitelig utstyr du kan stole på at jobber godt for å sirke en jevn og nøyaktig påføring, selv under høyt arbeidspress, er essensielt i vår bransje.

Graco designer utstyr med brukervennlighet i tankene. Dette gjør at du som bruker pumpene kan enkelt bruke disse mer effektivt, samtidig som enklere tilgang til viktige deler av pumpenen forenkler service og vedlikehold, og forhindrer brukerfeil.

Graco er en innovativ aktør innen utstyrsbransjen og de utvikler og implementerer stadig ny teknologi for å forbedre ytelsen til deres pumper, slik at man alltid kan dra nytte av de nyeste funksjonene.

Et rikt utvalg av pumper og sprøyteutstyr

Et bredt utvalg av pumper som passer til ulike bruksområder, være seg mindre prosjekter, eller store, industrielle applikasjoner, sikrer at Enger & Hedlund alltid har en pumpe som dekker kundens behov. Vi lever høytrykkspumper, lavtrykkspumper, membranpumper, og airless- og airmix-alternativer og skreddersyr slange, dyse og lanse etter behov.
Pumpene våre kan stå på tralle eller monteres på vegg og fra våre sterkeste pumper kan det gå trykk til flere arbeidsstasjoner.
Dette sikrer effektiv understellsbehandling av flere biler.

Vi setter kvalitet, kompetanse og kundeservice først. Dette innebærer blant annet at vi tilbyr opplæring, teknisk støtte og tilgjengelighet når du trenger det. Dette er viktige faktorer for å opprettholde en effektiv drift av ditt sprøyteutstyr.

Har du en utfordring? Kontakt oss så finner vi en løsning!

KING SPRAYER 1:70

Ser du etter en pålitelig, holdbar og robust pumpe har vi den rette for deg: 
Graco King Sprayer er en kraftkar av en høytrykkspumpe. Med en utveksling på 1:70 egner den seg spesielt til kunder med høye krav til stor kapasitet, samt kvalitet og holdbarhet. Dette er en airless-pumpe som sprøyter antirustmidler eller malingsprodukter med høyt trykk uten av luft blandes inn i sprøytebildet.
Det kan kobles til flere sprøytepistoler til samme pumpe uten å påvirke ytelsen eller stabiliteten. En "MaxLife" pumpe designet for de mest krevende jobbene med økt holdbarhet og levetid.

Ønsker å bestille?
Dersom du ser et produkt eller har spørsmål så kan du bare ta kontakt så ordner vi det med deg! Vi er både tilgjengelig på telefon og e-post.
eller e-post til info@engerhedlund.no
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Copyright 2024 © Enger & Hedlund AS
Designet og utviklet av BK onCode