Når rusten er et faktum

Det er fortsatt muligheter selv om rusten har fått tak.

Det er fortsatt muligheter selv om rusten allerede har fått tak. Det blir litt mer jobb, men kan føre til vesentlig lengre levetid for kjøretøy, eller for eksempel landbruksutstyr.

Det er helt avgjørende at rusten ikke har gjort skade på bærende eller kritiske konstruksjoner. Dersom du har en bil som har begynt å ruste, kan du kjøre innom et av ca 80 verksteder i kjeden Norsk Antirust (www.norskantirust.no). De vil ta en vurdering etter en undersøkelse, og kan fortelle deg hva som kan gjøres for å forlenge levetiden på bilen.

Sandblåsing
Ved rustangrep kan ditt verksted i Norsk Antirust tilby sandblåsing for å fjerne rust. Ved sandblåsing bruker verkstedet en spesialsand som blåses mot materialet med trykkluft. Virkningen ligner den du får ved å pusse overflaten. Med sandblåsing fjernes rusten mye mer effektivt, og man får bort rust også i vanskelige vinkler og kroker.

Sandblåsing medfører høye krav til sikkerhet, lokaler og kompetanse, men er samtidig den beste metoden for å fjerne rust før en behandling med beskyttende produkt.

Kjemisk behandling
Rust kan også bremses med kjemisk behandling. Her vil det også være lurt å konferere med en spesialist fra Norsk Antirust som har kompetanse og erfaring, og dermed også kan gi gode råd om hva som er fornuftig og økonomisk forsvarlig.

Enger & Hedlund har et komplett utvalg av rustomvandlere eller primere som gjør jobben kjemisk. Se også for eksempel: Chelade rustomvandler, Mercasol 8, eller Mercasol 9.

Vi har også vårt eget komplette sortiment med sandblåseutstyr.

Ønsker å bestille?
Dersom du ser et produkt eller har spørsmål så kan du bare ta kontakt så ordner vi det med deg! Vi er både tilgjengelig på telefon og e-post.
eller e-post til info@engerhedlund.no
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Copyright 2022 © Enger & Hedlund AS
Designet og utviklet av BK