Besøk oss på Oslo Motorshow, 27.-29.10.23

Besøk oss på Oslo Motorshow og få kunnskap om Norsk Antirust, Mercasol og Drop Off keramisk lakkbeskyttelse
 Oslo Motorshow er årets råeste bilmesse for alle som har bil på hjernen, og i år går denne av stabelen 27-29. oktober, i Nova Spektrum i Lillestrøm. Oslo Motorshow har som mål å samle bilentusiaster, bilforhandlere og bilprodusenter, tilbehørsleverandører og andre interessenter innen bilindustrien for å vise frem de nyeste bilmodellene, tilbehøret og teknologien. Oslo Motorshow samler over 53 000 besøkende (besøkstall 2022) og har noe som engasjerer både liten og stor.

Enger & Hedlund står på stand i hall C med våre merkevarer Drop Off og Mercasol, i samarbeid med Norsk Antirust Forening. Hele helgen bemanner vi stand med våre fremste bilentusiaster som alle har god og bred kunnskap om bilpleie, keramisk lakkbeskyttelse, antirustbehandling, sandblåsing og sprøyteutstyr.
Vårt dyktige fagfolk vet hvordan du best kan ta vare på bilen din, både understell og overflate, slik at den lever godt i mange år, selv under nordiske forhold.

Hvorfor skal du besøke oss på stand under Oslo Motorshow?

  • Vi viser frem våre nyeste produkter
  • Vi gir råd og tips til hvordan du kan ta vare på bilen din, og bevare gjenkjøpsverdien
  • Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha omkring antirustbehandling av understell, og lakkbeskyttelse av bilens overflate, samt vask og vedlikehold
  • Du kan knytte viktige kontakter, og utveksle erfaringer med andre bransjefolk om du selv er i bilbranjen
  • Vi har spennende aktivieter og flotte profilartikler som vi deler ut på stand
  • Vi har gode tilbud på utvalgte bestselgere under hele messe-helgen.


Isabell Rustad, datter av Tommy Rustad, er 18 år ung og deltar i Porsche Sprint Challenge Scandinavia hvor hun for tiden kniver om pallplassering. Sin unge alder til tross, imponerer hun stort der hun konkurrerer blant annet mot William Silverholm.
Norsk Antirust og Drop Off er stolte sponsorer av Isabell i 2023, og Rustad tar med seg bilen og stiller på stand med oss under Oslo Motorshow, og gleder seg til å møte andre bilentusiaster og dele av sine erfaringer.


Er du bilentusiast, på utkikk etter nyttig informasjon og nyheter, eller bare ønsker en morsom og spennende dag med likesinnede? Vi inviterer deg til å ta turen til Oslo Motorshow. Du finner oss i hall C og vi gleder oss til at du tar turen innom for en hyggelig prat.

 

Ønsker å bestille?
Dersom du ser et produkt eller har spørsmål så kan du bare ta kontakt så ordner vi det med deg! Vi er både tilgjengelig på telefon og e-post.
eller e-post til info@engerhedlund.no
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Copyright 2022 © Enger & Hedlund AS
Designet og utviklet av BK